De online webshop voor trouwringen en verlovingsringen

Het Trouwringen ABC

A

Ambachtelijke trouwring: De grillige vormen van de natuur hebben bij de ambachtelijke trouwring als inspiratie gediend. Denkend aan zand, heuvels en bladstructuren. Gaaf hè? Bekijk ambachtelijke trouwringen.

Ambacht: Trouwringen Design maakt ook trouwringen zelf! Dus jazeker, u kunt bij ons terecht voor handwerk. Bekijk hier handgemaakte trouwringen.

Aanbieding: Ook wij werken met aanbiedingen. Als bepaalde ringen in de aanbieding zijn, laten wij u dat weten. Op de hoogte zijn van de nieuwste aanbieidingen? Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief!

Aanschuifring:Voor de bruiden die de mooie verlovingsring samen willen dragen met een trouwring: Ga op zoek naar een aanschuifring. De match is key!

Advies: Voor advies over trouwringen kunt u altijd contact met ons opnemen. 

Aparte trouwring: Houdt u van bijzondere trouwringen? En wilt u niet een standaard trouwring? Ga voor iets aparts.

Alliance: Een type zetting voor diamanten, waarbij de diamanten direct tegen elkaar aan gezet worden. Bekijk deze alliance zetting!

B

Briljant: Korte benaming voor een briljant geslepen diamant, oftewel een ronde steen met een platte bovenkant.

Bicolor: Combinatie van twee verschillende kleuren goud. Zo wordt geelgoud vaak gecombineerd met witgoud. Bekijk onze bicolor collectie

Breedte: De breedte van de trouwring kan variëren van 2 mm tot 9 mm. De gemiddelde trouwring is 4 tot 5,5 mm breed. Mannen kiezen vaak een bredere trouwring dan vrouwen uit.

Bewerkte ring: Hoe leuk om een ring te bewerken met een motief! Check hier de bewerkte ringen met rozenmotief! Heel romantisch.

Baguette: Een baguette diamant is een slijpvorm en rechthoekig van vorm. 

Bruiloft: Het mooiste liefdesfeest van uw leven. Te bezegelen met een prachtige trouwringen set.

Betaalbare trouwring: Op zoek naar betaalbare ringen? Wij bieden ringen aan vanaf €300,- per set. Bekijk onze budget collectie.

Bruid: Aangenaam kennis te maken bride2be! Op zoek naar inspiratie voor uw trouwring? Lees de blog over de 5 populairste trouwringen!

Bruidegom: Hi stoere bruidegom! Wist u dat veel trouwringen voor mannen een stoere uitsraling hebben? Bekijk de stoere ringen collectie!

C

Caraat: Het gewicht van een stralende diamant wordt in karaat gemeten. Eén karaat staat voor 0,2 gram. Vragen over het karaat van uw diamant? Neem gerust contact met ons op.

Collectie: Op zoek naar een ring? In onze collectie vindt u uw droomring! Echt waar! Neem maar snel een kijkje!

Carbon: Een donker en stoer materiaal vooral populair bij de mannen en stoere vrouwen. Carbon is zwart van kleur en prachtig in combinatie met goud. Bekijk carbon trouwringen

D

Diamant: Hoe leuk om uw ring te versieren met diamanten! We love it. Diamanten zijn afhankelijk van de 4 C's: colour, cut, carat, clarity. Wilt u meer weten over diamanten? Binnenkort komt er een blog over diamanten, stay tuned! 

Design: Maak uw eigen design van de ring door de stappen te doorlopen in het selectieproces. Bepaal het materiaal, de maat, de versiering van diamanten en tot slot uw eigen unieke gravure!

Diamanten trouwring: Gorgeous! Ga voor trouwringen bezegeld met vele diamanten. Sierlijk, stralend en sprankelend!

Doosje: Pastelkleurige doosjes voor trouwringen zijn trendy op dit moment!

 

E

Edelmetaal: Wilt u meer weten over edelmetalen? Bekijk onze blogpost waar we alles uitleggen over de verschillen van materialen. Wij bieden u hulp bij uw materiaalkeuze!

Edelsteen: Edelstenen zijn uitermate geschikt om uw trouwring mee te versieren. Gaat u voor een groene smaragd, blauwe saffier of rode robijn? Dat is mogelijk bij ons! Neem hiervoor contact met ons op!

Edelsmid: De eigenaar van Trouwringen Design, Theo Verbree, is naast (online) trouwringenspecialist ook edelsmid! Dus ook voor handwerk kunt u bij ons terecht. Neem hiervoor contact met ons op.

Eigentijds: Een ander woord voor modern = eigentijds! Op zoek naar eigentijdse trouwringen? Bekijk deze ringen hier!

Exclusief: Houdt u van exclusieve ringen? Wij zijn er ook verliefd op. Mooie grote diamanten, lekker opvallend en heerlijk royaal! Bekijk de exclusieve ringen hier!

Ervaring: De eigenaren van Trouwringen Design werken sinds 1971 in de sieradenbranche. Door deze ervaring en kennis is Rozenhof Trouwringen (moederonderneming) in 2008 ontstaan. Nu zijn wij druk bezig met Trouwringen Design een platform te geven. Meer weten over Trouwringen Design? Lees hier meer.

F

Fair Trade ringen: Fair trade ringen zijn ringen waarbij het goud of de diamanten van de ring worden gewonnen zonder dat er schade wordt gebracht aan de natuur of het milieu. 

G

Goud: Meest populaire edelmetaal voor trouwringen. Goud is mooi, duurzaam en tijdloos. Meer weten over goud? Lees deze blog!

Geelgoud: Al jarenlang een populair materiaal voor sieraden. Om de geelgouden kleur te krijgen wordt goud gemend met koper en witte metalen. meer weten? Lees hier meer over geelgoud!

Gratis gravure: Bij Trouwringen Design is de gravure gratis. Tenzij u graag uw eigen handschrift in de gravure wilt, dan brengen wij 30 euro in rekening.

Goudsmid: Naast dat de oprichter van Trouwringen Design, Theo Verbree, (online) trouwringenspecialist is is hij ook goudsmid! 

Goedkope trouwring: Heeft u niet zoveel geld over voor uw trouwring? Wij bieden ook goedkope trouwringen aan. Al vanaf €300 euro per set. Bekijk de goedkope trouwringen hier.

Gratis verzending: Bij aankoop van een trouwringen set worden de ring per aangetekende post gratis naar u verzonden. Meer weten over de verzending? Klik dan hier.

H

Huwelijk: Nadat u het JA-woord heeft gegeven gaat het huwelijk in. Vanaf dan is veel van u en uw echtgenoot samen. Spannend!

Hartvorm diamant: Erg romantisch! Een diamant geslepen in de vorm van een hart. 

Hartslagring: De hartslag van uw liefde in uw trouwring. Ook dat is mogelijk bij Trouwringen Design. Persoonlijker kan bijna niet.

Hout met goud: Stoere wood rings zijn ook opgenomen in onze collectie. Dit zijn gouden ringen met hout.

I

Inspiratie: Waar u het best inspiratie op kan doen voor trouwringen? Op Pinterest natuurlijk!

Innovatief: Trouwringen Design is een innovatief bedrijf en wij streven ernaar om onze klanten zo goed mogelijk te begeleiden bij het uitkiezen van ringen.

Indrukwekkend: Bent u onder de indruk van alles wat er mogelijk is op het gebied van trouwringen? Begrijpelijk! Als u er eventjes niet uit komt of graag met een specialist wilt bellen kan dat. Neem gerust contact met ons op.

Instagram: Voor online inspiratie kunt u Trouwringen Design ook volgen op Instagram. 

Inscriptie: Ook wel een ander woord voor gravures. Bij ons kunt u de inscriptie in 3 verschillende stijlen schrijven en figuren toevoegen! Zo gaaf!

Idee: Heeft u een idee voor uw trouwring? Bij ons kunt u trouwringen zelf ontwerpen, dus ga snel met uw idee aan de slag. Neem hiervoor contact met ons op.

J

Juwelier: Trouwringen Design kunt u zien als een online juwelier. Een mooie collectie trouwringen waar u uw ring uit kunt kiezen. Maar niet alleen trouwringen, ook verlovingsringen, relatieringen en vriendschapsringen.

K

Korting: Trouwringen Design hanteert soms bijzondere kortingen. Wilt u van deze kortingen op de hoogte zijn? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.

Kopen: Trouwringen kopen doet u maar één keer in uw (liefdes)leven. Denk er daarom goed over na en doe vooral veel inspiratie op!

Kwaliteit: Trouwringen Design hanteert hoogwaardige kwaliteit trouwringen. Bij aankoop van een trouwringen in 14 karaat of 18 karaat ontvangt u dan ook een waarborgkeurteken.

Kleur: Ringen kunnen in de volgende kleuren worden uitgevoerd: Rood, wit, geel, rosé, amber of zwart-wit. Wilt u meer weten over kleuren & materialen? Check deze blog!

Keramiek: Trouwringen van keramiek hebben een zwarte/donkergrijze kleur en geven een gaaf kleurcontrast in combinatie met goud! Meer weten over keramiek? Lees hier alles over materialen.

Karaat: Eenheid waarin goud wordt gemeten. Benieuwd wat het verschil is tussen 8, 14 of 18 karaat? Klik dan hier.

L

Legering: Samenstelling van verschillende edelmetalen om het materiaal harder te maken en de kleur aan te passen.

Levertijd: De gemiddelde levertijd van Trouwringen Design is 4 weken. Wij werken in de meeste gevallen ook in spoedklussen, dus neem contact met ons op voor deze spoedgevallen. Dan bekijken wij wat de mogelijkheden zijn.

Laten ontwerpen: Bent u zelf creatief en wilt u graag uw eigen wensen laten ontwerpen? Dat kan! Neem hiervoor telefonisch contact met ons op!

Luxe: Houdt u van luxe en van alle ringen met veel diamanten? Bekijk onze luxe ringencollectie en vind uw droomring bij Trouwringen Design!

M

Maat: De ringen worden bij Trouwringen Design perfect op maat gemaakt. Benieuws welke maat u het best kan bestellen? Lees hier alles over ringmaten!

Mat: Dit is een afwerking. Een matte afwerking straalt rust uit en oogt stoer. Wilt u uw trouwring helemaal afwerken in mat of gaat u voor een combinatie tussen mat en gepolijst? Alles kan!

Materiaal: De materialen waarin wij trouwringen uitvoeren zijn: Goud, titanium, platina, palladium, wood, ruthenium, carbon en tantalum. Meer weten of materialen? Kom hier alles te weten over de juiste materiaalkeuze.

Mannen trouwring: Wij bieden ook trouwringen aan voor twee mannen. Selecteer dan bij uw favoriete ring bij stap 2: maten twee keer man. U en uw aanstaande krijgen dan beide een stoere ring!

Modern: Wij bieden trouwringen aan in vele stijlen. Zo ook moderne ringen. Benieuwd? Bekijk hier onze moderne ringen!

Meesterwerk: Bij Trouwringen Design kunt u er vanuit gaan dat uw ringen van hoogwaardige kwaliteit zijn. Wij houden van ons vak en zullen er alles aan doen om een meesterwerk te maken van uw ring!

Mooie trouwring: Bent u op zoek naar een mooie trouwring? Bekijk onze grootse collectie! You will love it!

Merken:

N

Nieuws: Wilt u op de hoogte zijn van de nieuwste acties en collecties van Trouwringen Design? Schrijft u dan nu in voor de nieuwsbrief!

Nieuwe collectie: Bent u benieud wat net nieuw is binnengekomen bij Trouwringen Design? Check onze nieuwste collectie!

O

Online trouwring: Super handig! Een trouwring online kopen! Makkelijk en eenvoudig te bestellen bij Trouwringen Design.

Ontwerpen: Bent u creatief en wilt u samen met uw aanstaande iets unieks creëren? Neem dan telefonisch contact met ons op.

P

Polijst: Dit is een afwerking van de ring. Polijst is ook wel glanzend. Het tegenovergestelde van polijst is mat. Gaat u voor een gepolijste of matte ring? Of beide?

Prinses: Een slijpvorm van de diamant. Wanneer de diamant prinses is geslepen, lijkt de diamant vierkant. 

Palladium: Een mooi materiaal met een zilverwitte kleur! Wij bieden zowel palladium 600 als palladium 950 aan! Lees hier meer over materialen

Pavé: Type zetting waarbij de ring is bezaaid met diamanten.

Platina: Zilverwit edelmetaal en het duurzaamste, zuiverste en zeldzaamste ter wereld. Het edelmetaal krast of slijt nauwelijks.

Passen van trouwring: Door verschillende soorten ringen te passen, ontdekt u welke ring en welk materiaal het beste bij uw huidskleur en vorm van uw hand past.

Persoonlijkheid: Trouwringen Design is niet zomaar een online webshop voor trouw- en verlovingsringen. Wij zijn achter de schermen met veel liefde bezig om de ringen zo persoonlijk mogelijk te maken. Geen massale webshop waarbij de klant een nummer is, maar een mooie webshop opgericht door mensen met liefde en passie voor een vak.

Persoonlijke trouwring: Houdt u van iets persoonlijks? Bij Trouwringen Design kunt u gaan voor een vingerafdruk in uw ring. Ook kunt u uw ring persoonlijk maken door de gravure in de ring van uw leven.

Professioneel: Professionaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Dit is dan ook de reden dat we nog nooit verkeerd geleverd hebben en altijd alles driedubbel checken. U kunt met een gerust hart bestellen bij Trouwringen Design. Toch vragen? Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar. Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Q

Quotes: Liefde hier, hartjes daar, ringen om en trouwen maar! Onze favo quote voor uw huwelijk! 

R

Roodgoud: De ringen kunnen worden uitgevoerd in Roodgoud. Ook kunt u roodgoud met andere kleuren combineren in uw trouwring. Voor wie niet kiezen kan.

Roségoud: Een elegante kleur voor uw trouwring: Rosé. Smalle rosé ringen zijn verkrijgbaar bij Select Design.

Robijn: Edelsteen met als belangrijkste eigenschap: dé mooie donker rode kleur.

Rhodium: Rhodium is een erg hard materiaal en wordt vaak bij witgoud gebruikt. er wordt dan een dun laagje rhodium over de ring gebracht en dit zorgt ervoor dat de ring krasbestendiger wordt, de kleur helderer is en het voorkomt oxidatie.

Ruthenium: Edelmetaal om kleurcontrast in de trouwring te krijgen. Dit metaal heeft een grijs achtige kleur en is ook erg populair onder de mannen. 

Rozenhof Trouwringen: Dit is de moederonderneming van Trouwringen Design.

S

Stoere trouwring: Op zoek naar stoere trouwringen? Dan bent u bij Trouwringen Design aan het juiste adres! Bekijk hier onze gave stoere ringen!

Smalle trouwring: Smal is trendy! Bekijk de smalle trouwringen van Trouwringen Design en zoek uw droomring uit!

Slijpvorm: De vorm waarin de diamant geslepen is, bijvoorbeeld briljant (rond).

Specialisatie: Deze online webshop voor trouwringen is gespecialiseerd in trouw-, verlovings-, relatie-. en vriendschapsringen

Set trouwringen: Een trouwringenset bestaat vaak uit 2 ringen. Één voor de bruid(egom) en één voor de bruid(egom). Tegenwoordig gaan veel bruiden ook voor 2 ringen of zelfs voor drie! Heel gaaf!

Stijl: Wij bieden trouwringen aan binnen iedere stijl. Van exclusieve ringen tot subtiele ringen. Alles is mogelijk!

Symbool: De trouwring is het symbool van eeuwige liefde. Dus bekijk snel onze collectie en kies uw ring voor het leven uit!

Steen: Gaat u voor een mooie steen in uw ring? U kunt gaan voor een diamant, maar ook voor gekleurde edelstenen zoals een groene smaragd, rode robijn of blauwe saffier. 

Service: Bij Trouwringen Design kunt u genieten van uitstekende service. Wij zijn nagenoeg altijd telefonisch bereikbaar ( ma t/m zo van 10.00 tot 22.00 uur) en staan met liefde voor u klaar! Wilt u gebruik maken van onze klantenservice? Klik hier!

Speciale trouwring: Houdt u van iets speciaals? Bekijk onze eyecatchers en wordt op slag verliefd!

Saffier: Edelsteen in een prachtige blauwe of witte kleur. 

Smaragd: Edelsteen in een heldergroene kleur. De smaragd wordt gebruikt in juwelen en sieraden.

T

Titanium: Gaat u voor een stoere trouwring en bent u op zoek naar een grijze kleur? Ga dan voor titanium trouwringen.

Tantalum: Tantaal wordt geregeld gecombineerd met goud om een gaaf kleurcontrast in de ring te brengen.

Trouwring: Een teken van verbintenis. Vindt uw trouwring binnen uw stijl & budget.

Tijdloze trouwring: Trouwringen waarvan u denkt dat u deze nog jaren mooi gaat vinden zijn tijdloze ringen. Tip: Kies wat u mooi vindt en uiteindelijk zal die ring later ook mooi zijn door de emotionele waarde van de ring! Dus wees niet bang om te gaan voor een uitgesproken trouwring.

Trouwen: Het mooiste moment van het leven, aldus Trouwringen Design. Succes met de voorbereidingen bruidspaar-2be!

Trouwdatum: De dag dat u het Ja-woord zegt.

Trouwringenstudio: Komt u toch liever fysiek de ringen bekijken in een romantische trouwringenstudio? Dat kan! Naast deze online webshop zijn wij ook offline trouwringenspecialist met een eigen studio aan huis! Klik hier voor meer info! 

Triset: Waarom voor 1 of 2 ringen gaan? Als u ook voor 3 kunt gaan? vet! Ga voor 3 trouwringen bij Trouwringen Design. Hier vindt u de mooiste trisets!

Tricolor: Combinatie van drie verschillende kleuren goud. Zoals deze vette Ibiza vibe ring met 3 kleuren!

Trendy: Benieuwd wat helemaal trendy is? Bekijk onze blogpost over de 5 populairste trouwringen!

U

U-zetting: Uw diamant kan op verschillende manieren worden gezet. Zo ook in een U-zetting. De vorm U is dan vervaardigd van goud in het midden van de ring en daartussen zweeft een diamant.

Unieke trouwring: Hoe leuk is het om te gaan voor unieke trouwringen? Denk bijvoorbeeld aan gave kleurcombinaties, uitstekende diamanten of een bijzonder ontwerp. Gaaf!

Uitzoeken: Lastig hè die trouwringen uitzoeken? Zoek makkelijk en eenvoudig uw droomring uit bij Trouwringen Design. Vanaf de bank, heerlijk! Bekijk de collectie!

V

V-zetting: Een diamant kan op verschillende manieren worden gezet. In een V-zetting bijvoorbeeld. Het lijkt dan alsof de diamant zweeft tussen de V.

Verlovingsring: Dé ring voor een huwelijksaanzoek. Vaak is deze versierd met diamanten. Hier vindt u  mooie verlovingsringen.

Verloving: Ga op de knieeën voor uw lieve vriendin en ga een verloving aan. Vergeet geen verlovingsring te kopen, dat kan bij Trouwringen Design! She will love this one.

Vingerafdruk: Een vingerafdruk in uw trouwring. Persoonlijker kan bijna niet. Wij sturen uw een inktkussentje op en zo kunnen wij uw vingerafdruk in de ring graveren! Zo gaaf!

Vintage: In love met vintage trouwringen? Het is erg trendy op dit moment!

Vakmanschap: De ringen zijn van hoge waarde en kwaliteit. Dit komt onder andere door de ervaring van de goudsmid Theo Verbree

W

Witgoud: Een combinatie van geelgoud, palladium, zilver en andere materialen vormt een witgouden trouwring. Bekijk onze witgouden trouwringencollectie.

Welke hand: In Nederland dragen de Katholieken de trouwring officieel links en de Protestanten juist rechts. Geen geloofsovertuiging? Kies de hand waar u de ring het liefst aan wilt dragen. De keuze is aan u!

X

XXL-diamant: Een uitstekende diamant noemen wij ook wel een XXL-diamant. Heel opvallend en het straalt luxe uit.

Y

You-Tube: Geen zin om onze blog te lezen? Wij hebben ook een You-Tube account over het opmeten van de ringmaat.

Z

Zetting: Op welke manier laat u uw diamant zetten? Dit zijn de mogelijkheden: geklemd tussen 4 of 6 pootjes, U-zetting, V-zetting, railzetting, pavé zeting en brugzetting.

Zirconia: Dit is een goedkopere variant van de diamant. Het wordt ook wel diamant-imitatie genoemd. Ideaal om de prijs minder hoog uit te laten vallen, maar natuurlijk is de kwaliteit ook minder.

Zilver: Zilver bestaat uit ten minste 92,5% zilver en 7.5% aan andere materialen. Wij raden zilveren trouwringen aan voor vriendschapsringen.

Zwart-wit: Een gave combi van een donker metaal en een wit metaal. Denk bijvoorbeeld aan ruthenium met witgoud. Stoer!