De online webshop voor trouwringen en verlovingsringen
Ga terug naar Blogs
De 5 populairste trouwringen

Gefeliciteerd met uw aanstaande huwelijk tortelduifjes! Staat het uitzoeken van trouwringen nog op uw to-do list en heeft u geen idee wat voor ringen trendy zijn? Trouwringen Design showt de 5 populairste trouwringen op dit moment!

1: Smal is trendy!

De meeste trouwringen sets zijn tegenwoordig smaller, eleganter, sierlijker én stralender dan vroeger. Dus smalle trouwringen zijn dé nieuwe trend. Denk bij een smalle trouwring aan 3 á 4 mm. We love it + super handig te combineren met uw verlovingsring! Houdt uw stoere bruidegom niet zo van een smalle ring? Ga dan bij hem voor breed. Bruid blij, bruidegom blij = Trouwringen Design blij!

2: Go for black!

Yes u leest het goed! Naast dat smal & elegant mega populair is, zijn de donkere metalen dit jaar ook een favorietje onder de bruidsparen! Denk aan trouwringen van carbon in combinatie met roségoud bijvoorbeeld. Go for black stoer bruidspaar! 

3: Solitaire trouwring it is!

Op zoek naar een stralende trouwring met één schitterende diamant in het midden van de ring? Ga voor een solitaire trouwring bride2be! En we horen u al denken, voor die bruidegom dan? No worry's! Bij een solitaire trouwring past echt heel veel! De rustige optie is om te gaan voor een gepolijste of matte trouwring voor hem, maar een ambachtelijke ring of ring van carbon kan ook heel goed! 

4: 2 kleuren in één ring!

Keuzestress, keuzestress en nog is keuzestress! Nergens voor nodig aanstaand bruidspaar! Ga voor twee kleuren in één ring! In de trouwringenwereld ook wel bicolor genoemd. Denk aan wit- en geelgoud of witgoud gecombineerd met roodgoud. Zo'n combinatie maakt de ring ook nog is unieker!

5: Twist trouwringen

Ga voor speels, luxe en bijzonder! We introduceren de favoriete twist trouwringen. Super speels en sierlijk en ook erg leuk om in twee kleuren uit te voeren: 2 trends in 1! Deze twist trouwringen zijn echt een all time favorite en wij hopen dat deze trend zich nog heel lang voortzet!

Naast deze 5 populaire trouwringen heeft Trouwringen Design nog veel meer toffe setjes in de collectie! Benieuwd? Bekijk dan snel onze collectie en vind uw droomtrouwring. Gemakkelijk online te bestellen.


Ga terug naar Blogs