De online webshop voor trouwringen en verlovingsringen
Ga terug naar Blogs
Verlovingsring bestellen

Bent u op zoek naar een verlovingsring voor uw vriendin en kunt u nog wel wat tips gebruiken? De trouwringenspecialisten van TrouwringenDesign.nl weten als geen ander waar mannen tegen aan lopen. Dus wij geven u alvast een paar handige aandachtspunten waar u op kunt letten, zodat de aanzoeksring precies aan de wensen van uw aanstaande voldoet. 

1 Onderzoek welke soort ring ze mooi vindt

Bijna elke verlovingsring is redelijk smal en heeft één of meer diamantjes, voor de meeste mannen is het dus allemaal hetzelfde. Maar veel dames hebben wel een specifieke voorkeur. Hoe komt u daar nu achter? Schakel vriendinnen, moeder, zussen of nichtjes in en laat ze een keuze maken tussen de volgende drie ringen! 

2 Wat is haar favoriete kleur

Deze vraag hoeft niet meer heel moeilijk te zijn, kijk stiekem bij haar sieraden en daar vindt u het antwoord al! TrouwringenDesign.nl biedt bijna ieder model in de kleuren wit, geel en rood aan. Zit de juiste kleur er niet tussen of wilt u graag een combinatie van kleuren? Neem dan even contact met ons op!

3 Bedenk wat haar stijl is

Houdt uw vriendin van veel diamanten en mag de verlovingsring een ware eyectacher zijn? Of houdt ze meer van de classy stijl en een klein diamantje? Voor beide stijlen kunt u bij ons terecht! Wij kunnen zelfs samen met u een verlovingsring samenstellen! Mail uw wensen naar info@trouwringendesign.nl en wij helpen uw verder. 

4 Wat is haar ringmaat

Natuurlijk bent u uiteindelijk de ringmaat van uw vriendin nodig. Maar hoe komt u daar achter? Uw vriendin heeft vast wel een goed passende ring en die ring kunt u eenvoudig zelf opmeten. Wilt u weten hoe? Lees dan de blog over ringmaat opmeten.

5 Aan welke hand wordt de ring gedragen

Houd er bij het opmeten van de ringmaat ook rekening mee aan welke hand de ring wordt gedragen. De maat van de linker ringvinger en rechter ringvinger verschillen namelijk. En wil ze haar aanzoeksring gaan samendragen met de trouwring of toch liever apart? Vindt een creatieve manier om dit te vragen, zie het als een geheime missie. Als ze de ringen namelijk samen wil dragen kan hier rekening mee gehouden worden in de vorm van de verlovingsring, zodat de ring makkelijker te combineren is met een trouwring. 

6 Vertrouw op uwzelf

U kent uw vriendin natuurlijk beter dan wie dan ook, dus vertrouw op uwzelf. Voor haar bent u Mr.Right en daar gaat het uiteindelijk om. Natuurlijk moet de aanzoeksring binnen haar stijl passen, maar met de hulp die u kunt inschakelen van moeders / vriendinnen en andere dierbaren komt dat helemaal goed. Wij hebben er vertrouwen in en helpen u graag verder bij deze spannende keuze! 


Ga terug naar Blogs