De online webshop voor trouwringen en verlovingsringen
Ga terug naar Blogs
Trouwring voor mannen

Op zoek naar een mooie trouwring voor een (stoere) man? Dan bent u bij TrouwringenDesign.nl op het juiste adres! Van de stoerste modellen met donkere materialen tot klassieke gouden trouwringen voor hem; wij hebben alles in onze collectie. Dus bruidegom: Let's go....

Gouden heren trouwring

Laten we beginnen bij het meestgekozen materiaal; goud! De herenring wordt vaak vervaardigd van 14 karaat goud. Maar hoe maakt u die ring dan stoerder? Ga voor een brede gouden trouwring of voor een matte gouden trouwring en je hebt al snel een ring voor een échte man!

Trouwringen van zwarte materialen

TrouwringenDesign.nl biedt ook trouwringen aan voor mannen met een donker materiaal. Zo kunt u gaan voor het zwarte carbon of voor het donkergrijze titanium. Erg gaaf en leuk om te combineren met geel- of witgoud. 

Goedkope trouwringen

Bent u van plan om uw trouwring niet dagelijks te dragen? Wij bieden ook voordelige trouwringen voor mannen aan die bijvoorbeeld door hun beroep geen trouwring mogen dragen of niet zo van sieraden houden. Een voordelige maar stoere combinatie is bijvoorbeeld een trouwring met staal en titanium of de combinatie staal met zwart carbon.  

Ga voor brede trouwringen

Trendalert: dames gaan voor elegant en smal en heren gaan voor stoer en breed in de trouwring! Dus ongeacht uw materiaalkeuze: de breedte van de ring en een robuuste afwerking is erg trendy op dit moment. En trouwringenspecialist TrouwringenDesign.nl verwacht dat deze trend nog erg lang in de trouwringenbranche aanwezig zal zijn. Good for you..

Combineer materialen voor een speels effect

Hoe leuk is het om goud te combineren met een donker metaal? Zo krijgt u een mooi licht-donker contrast in de trouwring en heeft u eigenlijk een stralende trouwring met een stoer randje! Een combinatie van materialen maakt uw trouwring ook nog eens super uniek en speels! 

Contact

Heeft u nog vragen over de mogelijkheden van herenringen of heeft u zelf een leuk idee en bent u benieuwd of wij dat kunnen verwezenlijken? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Dit kan telefonisch met 085-1308211 of per mail: info@trouwringendesign.nl 

 


Ga terug naar Blogs